kinowar.com

Відкрито прийом заявок у конкурсні програми ОМКФ-2018

9-й Одеський міжнародний кінофестиваль, котрий пройде 13-21 липня, починає відбір фільмів у конкурсні програми. Заповнити онлайн-форму заявки можна на офіційному сайті ОМКФ до 10 квітня.

Відкрито прийом заявок у конкурсні програми ОМКФ-2018

Учасником Міжнародної конкурсної програми можуть стати ігрові повнометражні фільми високої художньої якості із глядацьким потенціалом (“арт-мейнстрім”) і завершені після 1 січня 2017, прем’єри яких не відбувались на території України на момент початку кінофестивалю у 2018 році.

До Національної конкурсної програми відбираються ігрові та неігрові повнометражні та короткометражні фільми усіх жанрів українського виробництва або копродукції з Україною, завершені після 1 січня 2017 року. Нагадуємо, з цього року кожен фільм, що пройшов селекцію відбірковою комісією Одеського кінофестивалю, може брати участь лише в одній конкурсній програмі ОМКФ. Також на 9-ому ОМКФ з’явиться нова номінація – “Найкраща режисерська робота” Національного конкурсу.

До участі у Конкурсі європейських документальних фільмів приймаються повнометражні документальні стрічки, що були вироблені повністю або у межах міжнародної копродукції; зі списком країн ви можете ознайомитися на сайті ОМКФ у розділі “Регламент”. Там же ви знайдете детальну інформацію про правила та процедуру подачі заявок на 9-й Одеський кінофестиваль. Приймання заявок до міжнародної, національної та документальної конкурсної програми відкрито з 14 грудня 2017 до 10 квітня 2018.

Селекція фільмів у конкурсні програми здійснюється відбірковою комісією, в яку входить програмна дирекція кінофестивалю.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за електронною адресою program@oiff.com.ua.

Коментарі