kinowar.com

До можливості переглянути фільм «Ржака» залишився рівно місяць

До можливості переглянути фільм «Ржака» залишився рівно місяць. Всеукраїнський кінопрокат стартує з 22 березня 2018 року.

«Ржака» – це трагікомедія про любов до кіно і перемогу над страхом. Видатного режисера артхаузу примушують зняти комедію. Його вб’ють, якщо він не змусить іржати, як коні, спеціально відібраних дванадцять експертів. Як це зробити, коли ти не вмієш знімати комедії та у твоєму розпорядженні є тільки хвора клоунеса і клоун-невдаха, якого вигнали з училища за профнепридатність?

Прем’єрний показ фільму відбудеться 22 березня 2018 року у кінотеатрі «Жовтень» (вулиця Костянтинівська, 26). У всіх бажаючих буде можливість переглянути стрічку, отримати відповіді на запитання чи зробити фото із творцями та акторами фільму відразу після сеансу. Час прем’єрного показу буде уточнено додатково.

Слідкуйте за розкладом сеансів фільму «Ржака» у кінотеатрах таких міст: Бориспіль, Бердичів, Біла Церква, Березань, Васильків, Вижниця, Дніпро, Долина, Кременчук, Івано-Франківськ, Житомир, Київ, Канів, Кам’янець-Подільський, Коломия, Краматорськ, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Мукачево, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Харків, Херсон, Суми, Стрий, Тернопіль, Запоріжжя, Луцьк, Ужгород, Харків, Хмельницький, Чернігів, Чернівці, Черкаси, Южне.

Ржака трейлер

Виробництво Кінокомпанії “Гагарін Медіа”, 2017 рік
За підтримки Держкіно України
Автор сценарію та режисер-постановник Дмитро Томашпольський
Продюсер – Олена Дем’яненко
Оператор – Дмитро Юріков

У ролях:
Сава – Олександр Мірошниченко
Бебе – Анастасія Євтушенко
Бобо – Віктор Стороженко
Продюсер – Олександр Ігнатуша
Виконавчий продюсер – Сергій Дерев’янко
Мама – Тамара Плашенко

Ржака фильм

Коментарі