kinowar.com

«Той, що біжить по лезу 2»: перший кадр

 19.07.2016  Малюнки, Новини

Дочекалися: представлено концептуальне зображення сіквелу «Той, що біжить по лезу».

Бегущий по лезвию 2

«Мене завжди приваблювала наукова фантастика з вражаючими візуальними ефектами, завдяки яким ми потрапляємо до унікальних паралельних світів. Оригінальний фільм «Той що біжить по лезу» – найкращий в цьому жанрі за всю історію кіно. Рідлі Скотт – геній, він поєднав наукову фантастику та нуар, і створив унікальне дослідження людського стану. «Той, що біжить по лезу 2» – це продовження подій першого фільму через кілька десятиліть», – розповідає режисер сіквелу Дені Вільньов.

Режисер Дені Вільньов («Сікаріо», «Полонянки») планує розпочати зйомки фільму вже цього місяця. У прокат стрічку випустять студія Warner Bros. у Північній Америці та Sony Pictures на міжнародному ринку. Події другої частини розгортаються через декілька десятиліть після оригінального сюжету 1982-го року. Харрісон Форд повертається в культовому образі Ріка Декарда. Хемптон Фенчер та Майкл Грін написали сценарій до фільму, що продовжує історію, створену Фенчером та Девідом Піплз за мотивами роману Філіпа Діка «Чи мріють андроїди про електроовець?». Подробиці сюжету поки тримають у таємниці.

До акторського складу увійшли Райан Гослінг, Харрісон Форд, Робін Райт, Ана де Армас, Сільвія Хукс та інші.

Виконавчі продюсери фільму – Френк Джустра та Тім Гембл, генеральний директор Thunderbird Films. Рідлі Скотт також виступить в ролі виконавчого продюсера разом з Біллом Карраро.

 

Коментарі