kinowar.com

Український мультфільм Микита Кожум’яка. Другий трейлер

«Сьогодні наші діти ростуть на чужих героях та цінностях, саме тому мені важливо, як вони відреагують на наш український мультфільм», – Василь Вірастюк, голос Кирила Кожум’яки.

Микита Кожум'яка трейлер

Вийшов другий трейлер українського сімейного мультфільму «Микита Кожум’яка», загальна прем’єра якого відбудеться 13 жовтня. Перед тим – 12 жовтня – пройде ексклюзивна світова презентація мультфільму українською та англійською мовами у кінотеатрі CinemaCity, що в ТРЦ Ocean Plaza. У ній візьмуть участь українські знаменитості та іноземні гості, причетні до створення мультфільму.

Завдяки сюжету та комп’ютерній графіці рівня світових студій «Микиту Кожум’яку» вже придбано для прокату у понад 20 країнах, від Японії до Західної Європи та США.

Микита Кожум'яка трейлер

«Дитині потрібно пояснювати, що таке добро і зло, на прикладах із життя, на книжках чи мультфільмах. Саме так дитина навчиться розрізняти, хороше й погане. В мультфільмі дуже чітко змальовано позитивних і негативних персонажів», – Руслана Писанка, голос відьми Серінги.

Микита Кожум'яка трейлер

У другому трейлері чимало кумедних, небезпечних та героїчних пригод, а ще є магія і дотепи над дуже злим драконом. Словом, усе те, що обожнюють дітлахи. «Мультфільм навчає дітей тому, що добро завжди перемагає зло. Творячи добро, ми його примножуємо», – каже Віктор Андрієнко, один із авторів анімаційних сцен та голос кажанчика Едді. З нетерпінням чекаючи на прем’єру, Василь Вірастюк додає: «Микита Кожум’яка дуже сімейний мультфільм. Я із хвилюванням чекаю, що про нього скажуть мої діти. Вони для мене – найголовніші критики».

Микита Кожум'яка трейлер

Микита Кожум'яка трейлер

Микита Кожум'яка трейлер

 

Коментарі