kinowar.com

Український трейлер еротичного фільму “Єва” з Ізабель Юппер і Гаспар Ульєлем

 06.02.2018  Новини, Трейлер

До вашої уваги український трейлер еротичного фільму Бенуа Жако “Єва” з легендарними французькими акторами – Ізабель Юппер і Гаспар Ульєлем в головних ролях.

Вийшов перший український трейлер фільму «Єва» («Eva») із зіркою «Піаністка» та «8 жінок» Ізабель Юппер у головній ролі. У 2016 році актриса отримала свій перший Золотий глобус за роль у фільмі Пола Верховена «Вона» і номінувалася на Оскар.

Компанію Ізабель тут склав молодий, але вже міжнародно відомий, актор Гаспар Ульєль («Це всього лише кінець світу», «Сен-Лоран. Стиль – це я», «Париж, я люблю тебе»). Крім акторської кар’єри, Гаспар працює моделлю: довгий час він був обличчям одного з ароматів «Chanel», а тепер рекламує годинники цієї марки.

Эротическая драма Ева

Також у фільмі зіграли: Джулія Рой, Рішар Беррі («Невдахи»), Еллен Світі та інші.

Перспективний письменник Бертран під час сильної хуртовини опиняється під одним дахом зі спокусливою і загадковою Євою. Одержимий цією фатальною жінкою, він не підозрює, хто вона насправді, і в яку небезпечну гру він залучений. Але в гонитві за славою, він готовий піти на все, щоб отримати незабутній і шокуючий фінал для, можливо, головного свого роману, героїнею якого є Єва.

Эротическая драма Ева

Фільм «Єва» увійшов до конкурсної програми Берлінського кінофестивалю.

В український прокат фільм вийде 15 березня 2018.

Коментарі