Хорошее кино – kinowar.com – Киновар

У Києві відбудеться майстер-клас від режисера фільму про Валерія Васильовича Лобановського

У Києві відбудеться майстер-клас від режисера фільму про легендарного тренера та футболіста Валерія Васильовича Лобановського.

У Києві відбудеться майстер-клас від режисера фільму про легендарного тренера та футболіста Валерія Васильовича Лобановського

1 грудня о 19.00 у Києві в “Art Hub” (Укрінформ, вул. Б. Хмельницького, 8/16) відбудеться майстер-клас від Антона Азарова, режисера документального фільму “Лобановський назавжди”.

Про режисера:
Закінчив Санкт-Петербурзьку Академію театрального мистецтва. З 2004 року працює в різних ТБ та кінопроектах: серіалах, реаліті-шоу, фільмах для українських та російських каналів.

Коротка фільмографія:
2011: режисер-постановник серіалу «Лють» (6 епізодів)
2012: режисер-постановник серіалу «Справа для двох» (8 епізодів)
2012: режисер-постановник серіалу «Батьківський інстинкт» (4 серії)
2012: режисер-постановник серіалу «Даша» (4 серії)
2014: режисер-постановник серіалу «Слава» (4 серії)
2016: режисер-постановник серіалу «Потрійний захист» (9 епізодів)
2016: режисер-постановник документального фільму «Лобановський назавжди»

Про фільм:
“Лобановський назавжди” – фільм про відомого тренера та футболіста Валерія Васильовича Лобановського.
Стартує у широкому прокаті в Україні з 1 грудня.
В основу фільму лягли архівні матеріали, розповіді футболістів, тренерів, функціонерів і митців сучасності.

Умови участі:
При оплаті до майстер-класу 99 грн, при оплаті на майстер-класі 129 грн.

Придбати квиток на майстер-клас можна тут: mk-anton-azarov-kyiv.ticketforevent.com
Використайте промокод kinowar і отримайте -10% знижку на участь у майстер-класі.

БОНУС: кожний з учасників майстер-класу отримає список актуальних європейських фондів та програм, що фінансують документальне кіно, а також додаткові матеріали.

Організатор майстер-класу: CinemaHall

Партнери майстер-класу: Das Boot Production, Хорошее кино, Okino.ua, Обозреватель, DreamKyiv, Moviegram, Golos.ua, Fraza.ua, Детектор Медіа, Gloss.ua, Інтершкола, Ukrainian Cinema Village, Bodo, Molodiya Festival, MoeMisto.ua

 

Новости партнеров