kinowar.com

У мережі з’явився український трейлер кращої французької комедії літа

 25.07.2017  Новини, Трейлер

З 3 серпня у кінотеатрах України стартують покази яскравої французької комедії “Наречений на двох”. Блискучий гумор, неперевершена українська адаптація та зіркові “голоси” – все це і багато іншого чекає на українського глядача.

“Наречений на двох” – фільм від відомої французької компанії “Gaumont”, що подарувала світу такі картини, як “П’ятий елемент”, “1+1”, “Леон-кіллер” та “Неймовiрна подорож мiстера Спiвета”.

Наречений на двох

Знайшовши у кишені свого коханого візитну картку весільного агента,  головна героїня фільму, Алексія радіє від щастя та без вагань каже “Так!”. Але для її хлопця Матіаса це також сюрприз – він не планував робити пропозицію, а візитівка – то від Джульєтти, з якою він переспав напередодні. Організовувати весілля з коханою та коханкою водночас – непроста справа!

Наречений на двох

Головні герої “заговорять” голосами ведучої популярного ранкового шоу “Хеппі ранок” на ХітFM Юлії Карпової та телеведучої з ICTV Анни Ахави.

Наречений на двох

Генеральний Digital-партнер фільму: Воля

Діловий медіапартнер: Фокус

Генеральний партнер жіночий портал: Ivona

Генеральний Fashion-партнер: Lamoda

Щоденний всеукраїнський партнер: День

Національні медіапартнери фільму: Країна, Gazeta.ua, Обозреватель, Культпростір, Wedding Magazine, Bukva.ua, Фраза.юа, Zaxid.net, 20 хвилин, Хорошее кино, El Turistico, Детектор Медіа, Global Voice.

Регіональні партнери: Afisha.zp.ua, 44.ua, 061.ua, Інформатор, 057.ua, 056.ua, 048.ua, 032.ua, Media Sumy, Реприза, MoeMisto.ua Київ, 78.com.ua, Весь Харьков, Afisha.lviv.ua, Афіша.Суми, 0332.ua, 0352.ua, 0412.ua, 0542.ua, 5692.com.ua, 0522.ua, 0619.com.ua

Наречений на двох

Коментарі