kinowar.com

Французька романтична комедія «Шукайте жінку» виходить у прокат

 06.03.2018  Новини, Трейлер

15 березня на екрани українських кінотеатрів виходить французька романтична комедія «Шукайте жінку».

Головні герої фільму, парижани Арман і Лейла, пристрасно закохані одне в одного. Це стає проблемою, коли з Ємену повертається суворий старший брат Лейли Махмуд, який несподівано став дуже релігійним. Щоб покласти край «ганебній» поведінці Лейли, Махмуд не дає їй бачитися з хлопцем. Але Арман не здається. Щоб зустрічатися з коханою, не привертаючи увагу брата, він приходить до них у будинок у вигляді смиренної Шахерезади, з ніг до голови загорнутої в чадру. Загадкова скромниця не може не сподобатися Махмуду…

«Шукайте жінку» – дебютний ігровий фільм режисерки Су Абаді. Абаді народилася в Ірані і переїхала до Франції у 15 років. Свою кар’єру в кіно вона починала як режисерка монтажу і отримала кілька французьких кінопремій.
На створення фільму Абаді надихнула історія одного з політичних лідерів Ірану, який перед революцією сховався від поліції в паранджі. Серед своїх головних кінематографічних референсів режисерка називає класичну комедію Біллі Вайлдера «У джазі тільки дівчата».

Щоб краще вжитися в образ, Фелікс Моаті, який зіграв Армана і «Шахерезаду», не знімав жіноче взуття навіть під час перерв на знімальному майданчику.

Уперше в Україні стрічка була показана в рамках щорічного фестивалю «Вечори французького кіно». На фестивалі Biografilm Festival у Болоньї «Шукайте жінку» нагороджений призом глядацьких симпатій.

Комедія «Шукайте жінку» виходить в український прокат 15 березня.

Інформаційна підтримка: Нова пошта 

Медіапартнери: Maxxi TVNRJТеленеделяTochka.netХочуХорошее киноKino-teatr

Коментарі