kinowar.com

«ДОКТОР СТРЕНДЖ» РОЗПОЧИНАЄ ЗЙОМКИ

 25.11.2015  Новини

Бенедикт Камбербетч, Чиветел Еджіофор, Рейчел МакАдамс, Майкл Сталберг, Мадс Міккельсен і Тільда ​​Свінтон зіграють у фільмі про нового супергероя кінематографічного всесвіту Marvel.

Доктор Стрендж

24 листопада 2015, студія Marvel оголосила про початок зйомок стрічки «Доктор Стрендж», головні ролі в якій виконають Бенедикт Камбербетч («Чорна Меса», «Гра в імітацію»), Чиветел Еджіофор («12 років рабства», «Марсіанин»), Рейчел МакАдамс («Лівша», «Шерлок Холмс») та Майкл Сталберг («Стів Джобс», «Серйозна людина»), а також Мадс Міккельсен («Битва титанів», «Казино Рояль») та володарка премії «Оскар» Тільда ​​Свінтон («Майкл Клейтон», «Готель «Гранд Будапешт»). Режисером фільму, що вийде у прокат у листопаді 2016 року, став Скотт Дерріксон («Сіністер», «Шість демонів Емілі Роуз»). Зйомки пройдуть на декількох локаціях по всьому світу, включаючи Лондон, Нью-Йорк, Гонконг та Катманду, Непал.

чиветел эджиофор

«Доктор Стрендж» розповідає історію нейрохірурга Стівена Стренджа, який після жахливої автомобільної аварії відкриває для себе прихований світ магії та альтернативної реальності. «Доктор Стрендж» – нова стрічка 3-ї фази пригодницьких фільмів Marvel. Мета 3-ї фази – протягом чотирьох років у 9 фільмах познайомити глядачів з новими героями та продовжити розповідати про пригоди улюблених персонажів.

тильда суинтон

Створений на основі персонажа коміксу Marvel, який вперше з’явився в журналі ‘Strange Tales’ №110 в липні 1963 року, «Доктор Стрендж» продовжує лінію епічних пригод, зображених в стрічках «Залізна людина», «Неймовірний Халк», «Залізна людина 2», «Тор», «Перший месник», «Месники», «Залізна людина 3», «Тор 2: Царство темряви», «Перший месник: Друга війна», «Вартові Галактики», «Месники: Ера Альтрона», «Людина-мураха» та майбутніх фільмах «Перший месник: Велике протистояння» (травень 2016), «Вартові галактики 2» (травень 2017) і «Тор 3: Раґнарьок» (листопад 2017).

рэйчел макадамс

Цього року студія Marvel повторила свій небувалий успіх квітневим релізом «Месники: Ера Альтрона», який за перші вихідні зібрав 191,3 млн доларів, посівши таким чином друге місце серед найкасовіших фільмів першого вікенду в історії кінопрокату. Він також потрапив на вершину бокс-офісу у всіх країнах та зібрав понад 1,4 млрд доларів у світовому прокаті. У липні студія Marvel випустила в прокат стрічку «Людина-мураха», яка на сьогоднішній день зібрала 518 млн доларів по всьому світу.

 

Коментарі