kinowar.com

Єва Грін та Алісія Вікандер у фільмі “Ейфорія”

 17.01.2018  Новини, Трейлер

«Ніколи не пізно вибрати любов»

Німецько-шведська кінодрама режисера Лізи Лангсет з Євою Грін і Алісією Вікандер в головних ролях. Фільм був представлений в 2017 році на кінофестивалі в Торонто.

Емілі (Єва Грін) та Інес (Алісія Вікандер) здійснюють подорож Європою, яке повинно закінчитися в «самому прекрасному місці на світлі». Саме там Емілі хоче прожити своє “ідеальне життя” і піти назавжди з цього світу. Але, поставлена перед фактом, Інес зовсім не готова покірливо прийняти це дивне рішення і хоче вирватися з цього “клубу самогубців”.

Ейфорія

Дата релізу: 15 лютого 2018 року
Режисер-постановник: Ліза Лангсет («До чогось прекрасного»)
Продюсери: Патрік Андерсон, Алісія Вікандер, Мальті Форселл («Дівчина з татуюванням дракона»), Крістін Руперт («Останній король Шотландії»)
Автор сценарію: Ліза Лангсет («До чогось прекрасного»)
Оператор-постановник: Роберт Харді («З машини», «Зламані»)
Художник-постановник: Крістіан М. Гольдбек, Деніза Естхольм («Мамонт»)
Композитор: Ліза Холмквіст
Дистриб’ютор на території України: Кінокомпанія ММД
Жанр: драма
Тривалість: 98 хв.
У ролях: Алісія Вікандер («Дівчина з Данії», «Агенти А.Н.К.Л.», «Спогади про майбутнє»), Єва Грін («Будинок дивних дітей міс Перегрін», «Квант милосердя», «Казино Рояль», «Мрійники»), Шарлотта Ремплінг («Нічний портьє», «Басейн», «45 років»), Чарльз Денс (серіал «Гра престолів») та ін.

Ейфорія

Дві сестри, Емілі і художниця Інес, які ніколи не відчували один до одного особливої прив’язаності, зустрічаються після довгої розлуки. Емілі везе Інес в загублений в надзвичайно красивому місці загадковий готель. Поступово Інес здогадується, що хворобливий вигляд Емілі та дивний заклад, в якому живуть не менш дивні мешканці, як-то пов’язані між собою.

З’ясовується, що розкішний готель є не чим іншим, як респектабельним хоспісом для дуже заможних людей. Тут багатії, чиї дні вже пораховані, можуть позбутися настирливої уваги родичів і знайомих, проводити час так, як їм заманеться. Веселитися на вечірках, ходити голяка або тікати від реальності за допомогою алкоголю. В кінці всіх їх чекає один фінал – добровільний відхід на той світ за допомогою смертельної дози снодійного.

Але у Емілі є ще одне незакінчена справа – нарешті розібратися в стосунках з сестрою…

Ейфорія

Роль Інес виконала Алісія Вікандер, володарка Оскара за роль в «Дівчині з Данії». Емілі зіграла Єва Грін, яка була номінована на Золотий глобус за серіал «Страшні казки». Блискучу партію їм склала Шарлотта Ремплінг, яка має безліч номінацій (Оскар за кращу жіночу роль у фільмі «45 років») і премій, в тому числі і Срібний Ведмідь за кращу жіночу роль («45 років»), приз Європейської кіноакадемії («Басейн»).

Зйомки проходили восени 2016 року в німецьких Альпах. Основним знімальним майданчиком став чотиризірковий готель Schloss Dennenlohe, розташований в містечку Денненлое в Баварії.

Цікаві факти:
• Це перший фільм «Vikarious Production» – компанії, що належить Алісія Вікандер
• «Ейфорія» – третя спільна робота Лізи Лангсет і Алісія Вікандер після «До чогось прекрасного» (2010) і «Готель» (2013)
• «Ейфорія» – перший англомовний фільм для режисера Лізи Лангсет

ДАТА РЕЛІЗУ – 15 ЛЮТОГО 2018 року

Коментарі